ENERGISE

Professional Treatment – Pascaud Skin Rejuvenation

A kollagén terápia, a hialuronsavas arcfeltöltés és a fényterápia energiával tölti fel a bőrét. Ez a bőrkondíció-javító Anti-Aging program a Retinol és a  LED fényterápia segítségével beindítja a lelassult önfiatalító folyamatok működését. Eredményeként a bőr saját maga fogja termelni a kollagént és a hialuronsavat, a bőr újból életteli és ragyogó lesz.

A kollagén az a fehérje, ami felépítésében felelős a kötőszövetek rugalmasságáért. 30-35 éves korunk után megkezdődik szervezetünkben a kollagén készletünk leépülése, 60 éves korunkra a testkollagén 60%-át veszítjük el, ezért lesz ráncos a bőr, jelentkeznek az ízületi problémák.

A hialuronsav egy természetes, nagy molekulájú szénhidrát, amely az összes szövetben megtalálható és leginkább vízmegkötő szerepe van.

Mivel a bőr természetes összetevőit használjuk a kezelésben, minden bőrtípuson kiválóan működnek.

Fényterápia Quatrolite LED készülékkel 2 fajta technológiát társítunk:

1. kromoterápia: 4 fajta fényenergiát bocsát ki:

  • infravörös LED: sejtregeneráló
  • piros LED: javítja a bőrfunkciókat
  • zöld LED: nyugtató
  • kék LED: nyugtató

2. infravörös terápia (láthatatlan, erősen fiatalító fény)

A kezelés céljától függően a különböző színeket kombináljuk az infravörös fénnyel. A kúra után egyértelműen finomabbak lesznek a pórusok és feszesebb a bőr.

Milyen újdonságot hoz a Quatrolite LED készülék?

Az eltérő tulajdonságú fényenergiának köszönhetően (azok együttes vagy külön-külön való használatával) különböző problémákat azonnal és hosszantartó eredménnyel oldhatunk meg. A LED fényterápia ugyanis a sejtfunkciókra gyakorol pozitív hatást: stimulál, aktivál és nyugtat. Sejtmegújító hatása van, javítja a sejtmetabolízist.

A LED fényterápia öt( 5) kezeléssorozat,(heti 5×1 alkalom). Így tudjuk az önfiatalító folyamatokat maximálisan beindítani. A fényterápia koncepcionálisan építi a bőrt, minden alkalommal  növeljük a fényenergiát az ideális bőrkondíció elérése érdekében.

A kezelés eredményeinek megtartásához anti-aging termékeket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket, arctisztítókat és krémeket ajánlunk.

Energiától kicsattanó, egészséges bőr természetes módon!

>>> Kérjen időpontot személyes konzultációra!