BOOST

AHA és BHA peeling, kiegészítve Pascaud MEZO terápiával

Bőrfiatalító programunk 79%-os C-vitaminnal éri el extra pigmenthalványító hatását. A bőr felfrissül, valósággal kicserélődik – a Pascaud technológiának köszönhetően szike nélkül, fájdalommentesen, kizárólag természetes anyagoknak köszönhetően.

A peeling a bőr felszínén lévő ráncoknál, apró ráncoknál és elasztikus ráncoknál is működik.

A kezelést kúraszerűen, heti rendszerességgel végezzük 4-5 alkalommal. Az eredmény: ragyogó arcbőr, finom pórusok, kevesebb szarkaláb, a pigmentfoltok halványodnak, egyenletesebb, frissebb lesz az arcbőr.

Arcfiatalítás műtét nélkül – látványos eredmények már egy kezelés után is

A Pascaud MEZO terápia bőrfiatalító koktéllal, összetételében 58 hatóanyaggal (hialuronsav, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek) már egy kezelés után is látható javulást hoz. A teljes kúra után:

  • javul a bőr szerkezete, 80%-ban javulnak a pórusok
  • a kis ráncok finomodnak
  • javul a hidratáció és az elasztikusság
  • javul a bőr minősége

Egy számítógép vezérlésű mezopisztoly segítségével a hatóanyagokat 1-2 mm mélységbe juttatjuk. A kezelés gyors és fájdalommentes. Különböző koktélok közül választjuk ki az Ön számára ideálisat, a kezeléseket kombinálni is lehet.

Egy kúra 6-8 kezelésből áll, amit átlagosan 4-6 hónaponként célszerű egy emlékeztető kezeléssel követni.

A kezelés eredményeinek megtartásához az emlékeztető kezelések mellé  anti-aging termékeket, vitaminokat, táplálékkiegészítőket, arctisztítókat és krémeket ajánlunk.

Arcfiatalítás műtét nélkül?

>>> Kérjen időpontot személyes konzultációra!