Kovács Klementina vagyok,

a Cellular Medical Cosmetic

(orvosi sejtmegújító kozmetika) specialistája.

kk_alairas-v2

Természetes bőrfiatalítással,

bőrmegújítással, bőrképjavítással

foglalkozom.

Gondolt már arra, amikor a tükörbe nézett, hogy nem minden tökéletes?

Mielőtt Budapestre kerültem, Szolnokon éltem, egy multi cégnél dolgoztam vezető beosztásban, de napi 12-14 órát. Szerettem a munkámat, de az állandó stressz felemésztette az egészségem, egyre nehezebbé váltak a mindennapjaim.

Egy napon elhatároztam, hogy nem folytathatom tovább ezt az életet. Aztán a jól menő állást feladva Budapestre költöztem, hogy teljesen új életet kezdjek.

Új utat kellett találnom a sikerhez és a boldogsághoz

Sikerült. A váltás szerencsés volt, szakmai és magánéleti szempontból is. Megtaláltam a tökéletességet? Nem. Nem tudtam felszabadultan örülni, mert egy súlyos betegség ledöntött a lábamról.

A párom egy fényképet nyújtott át a vezető főorvosnak, és ennyit mondott: „Így kérem őt vissza!”

Ha az összes körülményt figyelembe veszem, azt kell mondanom, ez sikerült.

A kórházban eltöltött idő megviselt engem, megviselte a szeretteimet, a családomat is, de már ott, a kórházi ágyon többször álmodtam azt, hogy embereknek segítek. Én álmomban nem operáltam, másképp gyógyítottam: megszépítettem az embereket. És az álmom valóra vált.

Ráébredtem életem céljára

Az ország legnagyobb és legjobban felszerelt magániskolájában (Corvin Köz Oktatási Központ) elvégeztem a kozmetikusi iskolát.

Tanáraimnak (a teljesség igénye nélkül: Kállai Kriszti, Nagy Viki, Szabó Hajni, Körmendi Bea) sokat köszönhetek. A biztos alapokra építve tovább képeztem magam az orvosi (medical) kozmetika irányába. Kiválasztottam Európa egyik legsikeresebb, legtapasztaltabb módszerét (Pascaud), ahol a tudomány, a bőrápolók és a technológia összekapcsolódása, sejtszintű természetes bőrfiatalítást eredményez – azonnal tudtam, hogy ez lesz az az eszköz, amivel elérhetem a célom. A Pascaud cég szervezésében, Pomucz Edina professzionális képzésein sajátítottam el azt a tudást, amivel a kezeléseket végzem. Nekem fontos volt, hogy olyan módszer birtokába jussak, amivel természetes úton lehet fiatalítani, mert számomra az egészségnek felülmúlhatatlan értéke van.

Minden tökéletes

Tanulmányaimat befejezve elértem a célomat, az álmomat: természetes, egészséges úton fiatalítani, és ezzel örömet szerezni az embereknek. A Pascaud kezeléseknek ereje van, önbizalmat adnak, ragyogást kölcsönöznek a szürke hétköznapoknak, új színt visznek a sokéves kapcsolatokba. Óriási élmény újra és újra végigjárni ezt az utat azokkal, akik hozzám fordulnak. Én nagy-nagy szeretettel kalauzolom őket, mert a betegségemből felépülve megtanultam, hogy a szeretetnek van a leghatalmasabb ereje.

A külső ápolás mellett kiemelt fontosságúnak tartom a szépséget „belülről kifelé” is támogatni, akár egészséges étrenddel, természetes tisztaságú étrend-kiegészítőkkel.

Figyelemmel követem a fiatalodás menetét, meghívom emlékeztető kezelésekre. Így tudjuk minél tovább megőrizni a szépséget, a gyönyörű bőr minőségét.

A szépséget más szemszögből is meg lehet ismerni. Ha a kezelés után egy elégedett mosoly néz vissza a tükörből, az egyet jelent: felfedezte önmagában azt az erőt, ami a belülről fakadó szépséget a felszínre hozza. Ez nem más, mint harmónia önmagunkkal.