ANALYSE

Bőrdiagnosztika Pascaud Multi Analysis Centerrel

Mielőtt bármilyen kezelést vagy kozmetikumot használna, ahhoz hogy az Ön számára megfelelő legyen, fontos megállapítani bőre típusát és jelenlegi állapotát.

A Pascaud Multi Analysis Center a leghatékonyabb diagnosztizáló a bőrmegújító programok kiválasztásához. A konzultáció egy alapos és mindenre kiterjedő bőranalízissel kezdődik. A bőr teljes kozmetikai vizsgálata során felmérjük bőre objektív állapotát, és személyre szabottan, az Ön igényeit figyelembe véve összeállítjuk a vágyai eléréséhez szükséges kúraprogramot.

A Multi Analysis Center készülék egy fényképet készít a bőrről, majd az előre megadott paraméterek  alapján kiszámítja, hogy milyen a bőr kondíciója. Figyelembe veszi a pórusok, ráncok mennyiségét és mélységét, a bőr pigmentációját, zsír- és nedvességtartalmát, rugalmasságát. A mérési eredményeket rögzítjük, hogy a későbbiekben össze tudjuk hasonlítani a kezelések eredményeivel.

Hogyan épül fel a kúraprogram?

kúrajavaslat tartalmazza a medical kozmetikai otthon használatos termékcsomagját és a kezelések számát. Létrehozzuk a személyre szabott ápolási rutint is.

A Pascaud bőrdiagnosztika azért kulcsfontosságú, mert meghatározza a megfelelő külső és belső kezelést. A nem megfelelő kozmetikumok használata ugyanis többet árthat, mint használ.

 

Szeretné felmérni bőre állapotát?

>>> Kérjen időpontot személyes konzultációra!

 

Mi történik a bőranalízis alatt?

 A MacVisor készülékünkkel fényképeket készítünk a bőrről. Kezeléseink kiterjedhetnek az arc mellett a nyakra, karra stb. Készítünk egy színes képet természetes és egyet UV fénynél.

Az UV fényre azért van szükség, mert számos olyan dolgot kiemel, melyet szabad szemmel nem lehet látni, ilyen például a nap okozta bőrkárosodás (ún. fotoageing) vagy a pigmentfoltok.

A MacVisorral készült fénykép képes a bőr állapotát tényszerűen visszaadni, így például a ráncok mennyiségét egy bizonyos területen, a pórusokat, a barna és piros foltokat, valamint a bőr egyenletességét.

MacSensor érzékelőkkel és egy bőrmikroszkópos kamera segítségével teszteljük a kezelni kívánt bőrfelültet.

Az érzékelők a bőr nedvességtartalmát, zsírtartalmát és rugalmasságát tesztelik. A mikroszkóp a bőrképet 50-szeresére nagyítja, így lehetőséget biztosít a legcélratörőbb kúraprogramok összeállításához. Használatával lehetőségünk van arra, hogy lemérjük a bőr savasságának fokát, a hőmérsékletét vagy a pigmentációt.

 

Szeretné felmérni bőre állapotát?

>>> Kérjen időpontot személyes konzultációra!